Skip to main content

Indvielse af SKOVartPARKEN – ny interaktiv kunstinstallation

Velkommen til kunstprojekt SKOVartPARKEN, hvor Sculpturethis / kunstner Anette Kaas i samarbejde med AAB Kolding og Kolding Kommune – Sammen designer vi livet – har inviteret unge med til at lave interaktiv kunstinstallation i Skovparken, Kolding. Udstillingen åbner officielt lørdag 3. december kl. 16.00-17.00 på hjørnet af Skovvangen og Lærkevej.  SKOVartPARKENs kunstinstallation ”Skovens Stemmer” inviterer til, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Velkommen til kunstprojekt SKOVartPARKEN, hvor Sculpturethis / kunstner Anette Kaas i samarbejde med AAB Kolding og Kolding Kommune – Sammen designer vi livet – har inviteret unge med til at lave interaktiv kunstinstallation i Skovparken, Kolding.
Udstillingen åbner officielt lørdag 3. december kl. 16.00-17.00 på hjørnet af Skovvangen og Lærkevej. 
SKOVartPARKENs kunstinstallation ”Skovens Stemmer” inviterer til, at mennesker mødes på tværs af kulturer gennem mødet med den interaktive kunst, og til at gøre forbipasserende nysgerrige og dermed stopper op og besøge SKOVartPARKEN.
Den interaktive kunstinstallation ”Skovens Stemmer” åbner med sit rum i parken en interaktion med de besøgende. Diversiteten af værkets elementer inviterer til at udforske og bevæge sig rundt om og ind imellem skulpturen og i samspil med ”lyde” i parkens træer. Kunstinstallationen bringer illustrationer fra de unges hverdag sammen med naturens grønne element og træernes lyde.
“Skovens Stemmer” er hovedsageligt skabt af cirkulære materialer og de unge, der har været med har været på besøg på UC Syd, Sonic, Grafisk Kommunikation og IBA Multimediedesign, hvor studerende også har været medskabende til værket. Gennem dedikerede workshops har vi sigtet mod at åbne deres nysgerrighed for kunst og cirkulære materialer samtidigt med at styrke ungefællesskaber.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt