Skip to main content

Guidet tur: Kolding bys historie

Kom med på en spændende byvandring ned igennem Koldings lange historie. Kolding har en særlig plads i den danske historie, der startede med byens grundlæggelse som handelsplads i middelalderen. Siden udviklede byen sig til en købstad, der igennem mange århundrede var en vigtig brik for kongemagten. Denne position har på godt og ondt været med […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med på en spændende byvandring ned igennem Koldings lange historie.
Kolding har en særlig plads i den danske historie, der startede med byens grundlæggelse som handelsplads i middelalderen. Siden udviklede byen sig til en købstad, der igennem mange århundrede var en vigtig brik for kongemagten. Denne position har på godt og ondt været med til at forme byen igennem storhedstider og rigdom såvel som kriser og krig.
Oplev Koldings lange historie på egen krop, når turen går ned igennem byens turbulente udviklingshistorie lørdag d. 29. april. Med en turguide i spidsen vil man på byvandringen følge i fodsporene på studehandlere, bønder, adelsmænd og preussiske soldater.
Byvandringen starter ved Staldgården kl. 13:00 og varer cirka én time. Entré koster 80. kr. pr. person, og du kan købe billet her. Børn under 18 år er gratis.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt