Skip to main content

Grøn Have Festival 2023

Kom til Grøn Have Festival 2023 i Geografisk Have, hvor der vil være fokus på den grønne omstilling, havekultur, biodiversitet og selvforsyning. Grøn Have Festival 2023 løber af stablen d. 2. og 3. september, og det byder på to dage med masser af inspiration til dig, der gerne vil have en grønnere have og livsstil. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom til Grøn Have Festival 2023 i Geografisk Have, hvor der vil være fokus på den grønne omstilling, havekultur, biodiversitet og selvforsyning.
Grøn Have Festival 2023 løber af stablen d. 2. og 3. september, og det byder på to dage med masser af inspiration til dig, der gerne vil have en grønnere have og livsstil. Der er i løbet af weekenden bl.a. fokus havekultur, biodiversitet og selvforsyning, og du vil få konkret viden og inspiration, som du kan tage med hjem til haven og privaten.
Af aktiviteter kan der bl.a. nævnes et foredrag med Søren Vester, æblemostpresning og blomsterbinderværksted. Derudover vil der også være forskellige aktiviteter og diverse boder, som man kan gå på opdagelse i.
Du kan læse mere om festivalprogrammet og købe din billet her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt