Skip to main content

Giv dit bud på fremtidens Kolding Kulturnat

Vil du være med til at påvirke, hvordan Kolding Kulturnat skal forløbe i 2023? Så skal du med til workshop på Kolding Bibliotek d. 30. marts. Brænder du inde med en god idé til et arrangement eller en ny, fed aktivitet til dette års Kulturnat? Måske du kan bidrage med branding, en spændende samarbejdspartner eller […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du være med til at påvirke, hvordan Kolding Kulturnat skal forløbe i 2023? Så skal du med til workshop på Kolding Bibliotek d. 30. marts.
Brænder du inde med en god idé til et arrangement eller en ny, fed aktivitet til dette års Kulturnat? Måske du kan bidrage med branding, en spændende samarbejdspartner eller noget helt andet? Til workshop på Kolding Bibliotek kan du komme med alle dine tanker og geniale påfund, så vi i fællesskab kan gøre Kolding Kulturnat endnu bedre.
Sidste år havde Kulturnatten 25-års jubilæum, og som sædvanligt var der stor opbakning og et væld af skønne aktiviteter og arrangementer for enhver smag. Det skal fortsætte mindst 25 år endnu, og derfor skal de bruge jeres idéer.
Eftermiddagen/aftenen vil gå med en introduktion til Kolding Kulturnat efterfulgt af workshop ved udviklingskonsulent Frederikke Ryhl Toft. Alle input tages med videre til planlægning og udvikling, og hvem ved – måske bliver din strøtanke til virkelighed, når Kulturnatten afholdes d. 1. september!
Du tilmelder dig ved at skrive til mail: kultur@kolding.dk

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt