Skip to main content

Fastelavn på Kolding Bibliotek

Alle friske børn og deres forældre inviteres til den sjoveste fastelavnsfest på Kolding Bibliotek d. 19. februar. Det er tid til at fejre fastelavn, slå katten af tønden og klæde sig ud til den helt store guldmedalje. Lørdag d. 19. februar kan børn og deres familier komme med til fest på Kolding Bibliotek, hvor der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Alle friske børn og deres forældre inviteres til den sjoveste fastelavnsfest på Kolding Bibliotek d. 19. februar.
Det er tid til at fejre fastelavn, slå katten af tønden og klæde sig ud til den helt store guldmedalje. Lørdag d. 19. februar kan børn og deres familier komme med til fest på Kolding Bibliotek, hvor der er arrangeret en hyggelig eftermiddag med fede aktiviteter.
Kl. 13 kan kreative sjæle være med til at klippe og klistre pynt til fastelavnstønderne, så de bliver smukke og festlige til kl. 14, hvor vi sammen slår katten af tønden. Der vil være to tønder, som børnene bliver opdelt ved efter alder. Inden i tønderne gemmer der sig slik til alle børnene, og de stærke kattekonger og kattedronninger får ekstra præmier. Undervejs vil et udvalg holde godt øje med de mange flotte kostumer, og den der har det sjoveste kostume bliver kåret kl. 15.
I vinterferien op til fastelavn, d. 10.-19. februar, vil der hver dag afholdes maskeworkshop på biblioteket, hvor du kan komme ned og kreere unikke masker til udklædningen.

Ses vi?

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt