Skip to main content

Fællesskab med høretab? Kom til dialogmøde og skab aktiviteter i Høreforeningen!

Kender du følelsen af at være til sociale arrangementer, men alligevel føle dig isoleret på grund af hørenedsættelse? Eller er du pårørende til en, der kæmper med dette dagligt? Vi ved, at det kan være udfordrende. Nu kan du være med til at skabe arrangementer, der inkluderer alle ører.

Af: Høreforeningen | Foto: Høreforeningen
PRESSEMEDDELELSE

Har du en idé til en aktivitet, du ønsker at føre ud i livet? En madklub, et foredrag eller noget tredje. Eller vil du gerne hjælpe med at realisere andres ideer? Nu har du muligheden for at planlægge og afvikle en idé sammen med andre i Vejle, Kolding og Fredericia! Du bliver en del af et stærkt fællesskab sammen med andre med høretab. Du behøver ikke være medlem af Høreforeningen.

Med dialogmødet inviterer Høreforeningen dig til en vigtig samtale om at skabe inkluderende lokale aktiviteter for alle med høretab. Her er plads til, at du kan engagere dig på dine præmisser. Høreforeningen er klar til at slå ørerne ud og høre dine erfaringer og ideer til aktiviteter.

Lad os åbne dørene til sociale fællesskaber, hvor høretab ikke er en hindring, men en del af den mangfoldighed, der beriger os alle.

Der vil blive serveret drikkelse og en let forplejning.

Tilmeld dig senest den 15/4 her: https://www.collect.nu/HF/vejle

Har du spørgsmål så kontakt Ida på isn@hoereforeningen.dk eller på tlf. 36 75 42 00

Projektet er støttet af Nordea-Fonden

Information
Dato 23/04/2024 17:00 - 23/04/2024 20:00
Arrangør Høreforeningen
Adresse Vejle Bibliotek, Willy Sørensens Plads 1
Postnummer 7000
By Vejle