Skip to main content

Bæredygtigt julemarked

Julen er en af de helt store klimasyndere, og derfor afholder Geografisk Have et bæredygtigt julemarked fyldt med hygge, men helt uden plastik og overflødig emballage. Kom med i weekenden d. 19.-20. november. Begge dage stiller masser af juleboder op, og de er fyldt til randen med julelækkerier og julegaver af den bæredygtige slags. Julegaveindkøbene […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julen er en af de helt store klimasyndere, og derfor afholder Geografisk Have et bæredygtigt julemarked fyldt med hygge, men helt uden plastik og overflødig emballage. Kom med i weekenden d. 19.-20. november.
Begge dage stiller masser af juleboder op, og de er fyldt til randen med julelækkerier og julegaver af den bæredygtige slags. Julegaveindkøbene kan I pakke bæredygtigt ind hos Redux, som også giver jer et par råd med på vejen til, hvordan I holder en klimavenlig jul.
Når sulten melder sig, kan I besøge Café Lykkefund og måske få jer et glas Glögg og et par æbleskiver. Eller I kan prøve de spændende pandekager med både vegetarisk og sødt fyld hos Pandekager på Hjul.
Programmet er tilmed spækket med sjove aktiviteter for store og små, og I kan blandt andet glæde jer til hestevognskørsel, ponyridning, højtlæsning, havebanko, photoshoot, livemusik og at binde jeres egen bæredygtige adventskrans.
Læs meget mere om det hyggelige julemarked og entrépriser på Geografisk Haves hjemmeside.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt