Skip to main content

Bæredygtig Bogklub

Hvad skal du læse, hvis du gerne vil blive klogere eller få nye perspektiver på bæredygtighed og klima? Bæredygtig Bogklub giver dig svaret! Kolding Bibliotek har i samarbejde med Bæredygtighedshuset, Grøn Expo og Natur og vand, By- og Udviklingsforvaltningen forberedt en række arrangementer i løbet af foråret, som stiller skarpt på klimatematikken i litteraturen. De […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvad skal du læse, hvis du gerne vil blive klogere eller få nye perspektiver på bæredygtighed og klima? Bæredygtig Bogklub giver dig svaret!
Kolding Bibliotek har i samarbejde med Bæredygtighedshuset, Grøn Expo og Natur og vand, By- og Udviklingsforvaltningen forberedt en række arrangementer i løbet af foråret, som stiller skarpt på klimatematikken i litteraturen. De tager form som en bogklub, hvor du til hver gang skal have læst en bog, der omhandler bæredygtighed og klima på den ene eller den anden måde.
Der er udvalgt en stak spændende og lærerige bøger inden for både skøn- og faglitteratur, og alle kan lånes på bibliotek som fysisk bog, e-bog eller lydbog. Bæredygtig Bogklub afholdes den sidste torsdag i måneden fra januar til maj kl. 16-18.
Se det nærmere program på Facebook-begivenhederne, hvor du også tilmelder dig. Det er frit, om man vil deltage hver gang eller kun en enkelt gang eller to.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt