Skip to main content
14. februar 2024

Amoode åbner fysisk butik i Kolding

Kolding gågade bliver snart en tøjbutik rigere, når Amoode åbner en fysisk butik i lokalerne på Farverstræde 5 d. 1. marts.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Det seneste stykke tid har Kolding gågade oplevet butiksfrafald og lukninger på stribe, men den tendens kan måske være på vej til at vende. Fredag d. 1. marts åbner webshoppen Amoode nemlig som fysisk butik i lokalerne på Farverstræde 5.

Lige nu står lokalerne tomme, mens de moderniseres, så de kan stå klar til den store åbningsdag. Tidligere husede lokalerne keramikværkstedet Hahnmade Kerami, men inden længe skiftes ler og keramik ud med bæredygtige tekstiler til den mode- og kvalitetsbevidste kvinde – og dog ikke helt alligevel. For Amoode kommer nemlig også til at forhandle specialfremstillet keramik og mundblæst glas.

Bæredygtige designs

Bag Amoode står Anne Mette Bjerre Hansen, der har 20 års erfaring indenfor modebranchen. Hendes fokus er at designe tøj i bæredygtige materialer, der kan bruges igen og igen, uanset sæson og modetrends.

Amoode vil fremadrettet have åbent hver torsdag og fredag fra klokken 11:00 til 17:00 samt lørdag fra 11:00 til 14:00.

På åbningsdagen vil butikken være vært for en lille reception, hvor der er mulighed for at få en kop kaffe og et glas vin.

Hvis du ikke kan vente indtil butiksåbningen d. 1. marts, så kan du indtil da se butikkens skønne udvalg inde på deres webshop.