Skip to main content
2. december 2022

47-årig mand fremstilles i grundlovsforhør for indbrud i Kolding

Fredag d. 2. december fremstiller Sydøstjyllands Politi ved Retten i Kolding en 47-årig hollandsk statsborger for indbrud.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Fredag den 2. december kl. 13.00 fremstiller Sydøstjyllands Politi ved Retten i Kolding en 47-årig hollandsk statsborger for indbrud.

I går torsdag den 1. december henvendte en kvinde sig på en adresse i Kolding, hvor der bor en 94-årig kvinde. Kvinden havde en kage med og under påskud om en invitation til en fest i lokalområdet, fik hun adgang til den 94-åriges bolig.

Imens kvinden under snak afledte den 94-åriges opmærksomhed, gik 2 mænd ind i boligen, hvor der blev stjålet flere værdier. Kvinden og de 2 mænd forlod efterfølgende boligen, men blev set af naboer, som fandt situationen mistænkelig.

Den ene nabo fulgte efter kvinden og de to mænd på sin motorcykel for at forhindre dem i stikke af. Det lykkedes imidlertid de tre at stikke af i en bil.

Efterfølgende blev bilen, hvori den 47-årige hollandske statsborger befandt sig, standset på Fyn, og han blev sigtet for indbrud.

Sydøstjyllands Politi leder stadig efter de to andre personer, og derfor vil Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi anmode om, at grundlovsforhøret afholdes for lukkede døre.

Sydøstjyllands Politi kan derfor ikke bidrage med flere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.